Tujina

Chirac prispel v Indijo

New Delhi, 24. 01. 1998 11.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Francoski predsednik Jacques Chirac je v spremstvu delegacije vodilnih predstavnikov gospodarstva danes prispel na tridnevni uradni obisk v Indijo. Najprej se je ustavil v Bombayju, kjer si bo prizadeval za okrepitev gospodarskega sodelovanja, zvečer pa bo nadaljeval pot na politične pogovore v New Delhi. Chirac bo v ponedeljek v indijskei prestolnici častni gost na slovesnostih ob Dnevu republike. Chirac se je po prihodu v Bombay že udeležil seminarja, posvečenega razvoju gospodarskih odnosov med Francijo in Indijo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.