Tujina

Članice kontaktne skupine so pripravljene podpreti vlado Milorada Dodika

Washington, 27. 01. 1998 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Članice kontaktne skupine, ZDA, Rusija, Nemčija, Francija, Velika Britanija in Italija, so v ponedeljkovem skupnem poročilu izrazile pripravljenost, da podprejo novo vlado Republike srbske premiera Milorada Dodika. Šest držav obenem poziva vse strani v srbski entiteti BiH, naj sodelujejo, ter tako novemu vodstvu omogočijo miren prevzem oblasti. Po trditvah članic kontaktne skupine so glavne naloge Dodikove vlade nadaljevanje gospodarskih reform, ohranitev celovitosti Bosne in Hercegovine, boj proti korupciji ter uresničevanje Daytonskega sporazuma.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.