Tujina

Clinton ponovil pogoje za ustavitev napadov na ZRJ

Washington, 07. 04. 1999 18.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 13:11
Komentarji
0

Ameriški predsednik Bill Clinton je danes znova poudaril, da so Washington in njegove zaveznice v zvezi NATO odločene, da bodo nadaljevale vojaško operacijo proti ZRJ do uresničitve ciljev.

Clinton je v izjavi o zunanji politiki v washingtonskem Ameriškem mirovnem institutu dejal, da ni dovolj, če jugoslovanski predsednik Slobodan Miloševič potrdi, da bodo njegove sile ustavile napade na Kosovu. Umakniti mora svoje enote, dovoliti vrnitev beguncem ter namestitev mednarodnih varnostnih sil, je poudaril Clinton. Dodal je, da bo samo izpolnitev teh pogojev vrnila mir in varnost prebivalcem Kosova, ter poudaril, da so zaveznice odločene, da bodo ostale enotne.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.