Tujina

Dunaj in Pariz verjameta v diplomatsko rešitev krize

Dunaj, 12. 02. 1998 16.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Avstrijski in francoski zunanji minister, Wolfgang Schuessel in Hubert Vedrine menita, da je diplomatska rešitev iraške krize še vedno možna. Vedrine je danes po srečanju s Schuesslom na Dunaju poudaril, da zadnja ponudba Iraka dovoliti inšpektorjem ZN preiskavo osmih predsedniških objektov, ni dovolj, vendar vseeno pomeni "majhen korak naprej".

Francoski minister Vedrine je ob tem dejal, da so potrebni nadaljnji napori za diplomatsko rešitev iraške krize.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.