Tujina

FAO pošilja strokovnjake v Albanijo in Makedonijo

New York, 08. 04. 1999 11.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 11:11
Komentarji
0

Organizacija Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO) je v Albanijo in Makedonijo poslala misijo, sestavljeno iz kmetijskih strokovnjakov, ki bodo skušali ugotoviti, kakšne so potrebe kosovskih beguncev in družin, ki so begunce sprejele.

Misija FAO bo tudi ugotavljala, kakšna pomoč je potrebna Albaniji in Makedoniji za zadostno pridelavo hrane spomladi in poleti. Cilj FAO je pomagati Albaniji in Makedoniji pri povečevanju pridelave hrane, kot je zelenjava, krompir, koruza ter perutnina.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.