Tujina

Farmacevtsko podjetje Bristol-Myers razveselilo delničarje

New York, 24. 01. 1998 10.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kot sporočajo predstavniki ameriškega farmacevtskega podjetja Bristol-Myers, je družba v zadnjem četrtletju minulega leta povečala svoj čisti dobiček za 12 odstotkov, tako da je ta znašal 802 milijona dolarja. Ob dobičku se je povečal tudi celotni promet podjetja, ki je v zadnjem četrtletju preteklega leta znašal 4,4 milijarde dolarjev oziroma je bil za 500 milijonov večji kot v istem obdobju leta 1996. Novica je razveselila predvsem delničarje podjetja, saj so v primerjavi z letom poprej povečale tudi njihove dividende, in sicer za 8 centov na delnico.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.