Tujina

Finančne težave v nemškem rokometu

Niederwuerzbach, 04. 04. 1999 13.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Finančne težave v športu niso domena le gospodarsko šibkejših držav. Uprava nemškega rokometnega kluba TV Niederwuerzbach je konec tedna sporočila, da bo po končani sezoni izstopila iz prve nemške lige. V Niederwuerzbachu, klub je trenutno na 4. mestu v nemški ligi in bi si lahko zagotovil tudi nastop v evropskih pokalih, so povedali, da bodo sezono odigrali do konca in da bodo izpolnili vse finančne obveznosti do igralcev in drugih zaposlenih v klubu. Za naslednjo sezono pa ne vidijo načina, da bi primerno napolnili klubsko blagajno in nadaljevali s tekmovanjem.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.