Tujina

Glavni problem je vreme

Nagano, 09. 02. 1998 12.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Igor Bergant
Komentarji
0

Vzdušje v Naganu je v pričakovanju lepega vremena. Novinarji, tekmovalci in spremljevalci zrejo v nebo in ugibajo, ali se bodo neobetavne napovedi uresničile. Tekmovanja in treningi zaradi slabega vremena odpadajo in se prelagajo, kar je neprijetno tudi za nas, televizijske novinarje. Poteka namreč več stvari naenkrat, program pa se je pripravljal več let, zato je vse skupaj postavljeno na glavo. Japonska je znana po tem, da so zime dokaj zasnežene, navajeni so tudi na hitre vremenske spremembe. Novinarji tukajšnjo situacijo primerjajo s svetovnim prvenstvom leta 1993 v Norioki. Sicer pa lepše vreme napovedujejo za sredino tedna.

Vzdušje v slovenski reprezentaci je primerno današnji uvrstitvi Andeje Grašič na peto mesto, čeprav so nekateri tukaj potihem pričakovali olimpijsko zmago. Tudi ona je nekoliko razočarana. Sicer se tekmovalci, ki ne tekmujejo skupaj le redkokdaj videvajo, saj so tekmovališča zelo oddaljena eno od drugega.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.