Slovenija
Oglas

Gremo v šolo! Gremo v DZS!

Ljubljana, 13. 08. 2014 10.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

O presneto, spet se bliža novo šolsko leto! Gremo v DZS! Kakovostni šolski nahrbtnik po super ceni že od 9,90 eur. 30% popusti ob nakupu izbranih šolskih potrebščin in možnost plačila na obroke! Vse za šolo v DZS!

DZS - 2
DZS - 2 FOTO:

V DZS skrbimo za vašega šolarja. S popolno ponudbo izjemno kakovostnih šolskih potrebščin zadovoljimo zahteve staršev in otrok.

Nakup šolskih učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin je za družino precejšen zalogaj. Vrednosti nakupa vsega za šolo za enega šolarja lahko znašajo od 70,00€ do 250,00€. Višina zneska je odvisna od kakovosti in blagovnih znamk šolskih potrebščin. Šolske torbe, z ergonomsko oblikovanim hrbtiščem, narejene iz lahkih in pralnih materialov, z garancijo tudi do treh let, opremljene z večjimi odsevnimi in reflektivnimi površinami, ki zagotavljajo večjo vidnost otroka v prometu, so najdražje. Vendar so vredne nakupa, kajti z njimi bo vaš šolar več let lahkotno, varno in zadovoljno obiskoval šolo. Izbirate lahko med znamkami: DERDIEDAS, SCOUT, 4YOU, Akta S.Cool, Gorjuss, Belmill, Roxy, Quiksilver, Nike, Accesorise in drugimi.

Ergonomsko oblikovana so tudi pisala Online. Letos so v ponudbi tudi taka, s katerimi lahko pišemo po zaslonih na dotik. Med pisali Online ponujamo nalivna peresa za levičarja in desničarje. Konica nalivnega peresa za levičarje je posebej oblikovana, na vse konice pisal Online pa velja 5 – letna garancija.

DZS - 1
DZS - 1 FOTO:

Staršem v DZS omogočamo plačilo na obroke (polog + 5 obrokov) in sicer s karticami: Pika, Amercanexpress in Diners.

Izkoristite posebno velike ugodnosti: 30% popust ob nakupu izbranih šolskih potrebščin, 20% popust ob nakupu izbranih špiralnih blokov, 20% popust ob plačilu s kartico Pika za izdelke iz kolekcije Akta S.Cool 2014, 30% popust ob plačilu s kartico Pika za izbrane kalkulatorje in več kot 30 šolskih potrebščin po SUPER CENAH. Posebne ugodnosti nudimo tudi ob plačilu s karticami Americanexpress in Diners.

Obiščite http://icarus.dzs.si/in si oglejte spletni šolski katalog DZS avgust 2014. Ponudba velja v knjigarnah in papirnicah DZS ter na spletnem nakupovalnem centru DZS: www.dzs.si.

Vse za šolo v DZS!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3