Tujina

Irak bo uporabil vsa sredstva za odpravo mednarodnega embarga

Bagdad, 22. 01. 1998 09.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Podpredesednik iraške vlade Tarek Aziz je sinoči na iraški televiziji poudaril, da bo Irak uporabil "vsa sredstva", da bo dosegel odpravo mednarodnega embarga, ki traja že sedem let. Aziz je dejal, da tujci "ne vedo, kaj pomeni beseda džihad (sveta vojna), toda mi, Arabci, to vemo; pomeni namreč, da bomo uporabili vsa sredstva, da si bomo zagotovili svoje pravice". Aziz je poleg tega zagotovil, da je Irak izpolnil vse obveznosti do ZN, Varnostni svet pa mora zdaj izpolniti svoje do Iraka.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.