Tujina

Iranke ne bodo mogle več poučevati dečkov

Teheran, 06. 04. 1999 07.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iransko ministrstvo za izboraževanje je prepovedalo, da bi ženske poučevale tuje jezike dečke, starejše od deset let. Odlok se nanaša na zasebne šole, ministrstvo pa poudarja, da ženske sploh ne smejo biti navzoče v razredih, v katerih so dečki stari več kot deset let. V zasebnih šolah v Iranu se je zadnje čase namreč ''razpaslo'' poučevanje tujih jezikov, zlasti angleščine.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.