Tujina

Iskanje diplomatske rešitve s ciljem, da bi iraško vlado pripravili k popolnemu izvajanju resolucij Varnostnega sveta ZN

New York, 12. 02. 1998 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pet stalnih članic Varnostnega sveta ZN soglaša, da bodo nadaljevale prizadevanja za diplomatsko rešitev iraške krize. To je po zaključku 90-minutnega pogovora, h kateremu so bili povabljeni veleposlaniki ZDA, Velike Britanije, Francije, Rusije in Kitajske, povedal generalni sekretar ZN Kofi Annan. V izjavi, ki jo je prebral tiskovni predstavnik ZN Fred Eckhard, pa je zapisano, da si bodo udeleženci pogovora še naprej prizadevali za iskanje "diplomatske rešitve s ciljem, da bi iraško vlado pripravili k popolnemu izvajanju resolucij Varnostnega sveta ZN".

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.