Svet

Janša zavrača vse očitke o korupciji v času njegovih vlad

Ljubljana, 15. 11. 2021 20.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Kaja Kobetič
Komentarji
3

Da izjave ministra Andreja Vizjaka niso bile primerne, a da je tu grešni kozel le Bojan Petan, pa premier Janša prvič po skoraj mesecu dni komentira posnetke pogovora iz afere "Glupi davki" med takratnim gospodarskim ministrom Vizjakom in tajkunom Petanom. Vse očitke o korupciji v času njegovih vlad zavrača. In medtem ko opozicija opozarja tudi na kadrovski cunami v energetiki, ko naj bi menjavo direktorja GEN-I napovedal kar Rok Snežič, samooklicani davčni svetovalec premierja Janše, pa roke dviguje resorni minister Vrtovec, saj da o tem ni vedel ničesar. Janša pa v zagovor dodaja: Snežič ni moj davčni svetovalec.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

yanay
24. 11. 2021 21.35
Za časa prve vlade se je zakopal v arhive, kar je bilo spornega, je uničil, kar pa je bilo uprabnega, pa je obdržal. Poleg tega ima vzporedno obveščevalno službo, ni dvakrat za reči, da je iz Izraela privlekel programsko opremo za prisluhe. Mnogo ljudi zaradi tega drži za "jajca", kot bi rekel Vizjak in res bi rad vedel, s čim drži za vrat PS. Zelo nerad sliši neugodna vprašanja in se zaradi tega nerad udeležuje raznih srečanj, sploh pa soočenj v javnih oddajah. Da ni bilo za časa njegovega vladanja koruptivnih dejanj, je samo metanje peska v oči!
lusma00
15. 11. 2021 21.23
+1
Ko pa janez rece " zavračam vse očitke o korupciji v času svojih vlad " po tem pa se svecke lahko ugotovijo da nekaj ne stima
Darko32
15. 11. 2021 20.35
+5
Baraba pokvarjena SDS-ovska. SKadi se ko bi rekel brtva.Pokvarjenec govori, d ani bilo korupcije v času njegovih vlad. Kaj zavaja. Največ kriminal in korupcije izvira prav iz njegovih vlad. Ponarejnanja javnih listin. Goljufanja takšna ali drugačna. Celo LJUDJE iz njegovih vrst so svetovali kako naj se prikrivajo davki ITD... Zato je po vsem slišanem potrebno biti pošten in PETANA ne obtoževati ampak pogledati celotno zgodovino, kje rje sam PETAN v bistvu rekel, da tako s ene dela. VIZJAK pa smo slišali kaj je rekel. SDS-ovci delajo žal po teh metodah. Pljunejo kjer le lahko. Sočasno pa se predsatavljajo kot največji poštenjaki. JANŠA jim je žal vzornik. Mar za vraga ne vidjo, da jim nihče več nič ne verjame.