Svet

'Jaz bom vsekakor proti brezglavi razrešitvi, ker nimamo druge ekipe'

Ljubljana, 25. 08. 2022 19.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Larisa Pukšič
Komentarji
2

Direktor največje zdravstvene ustanove pri nas Jože Golobič je svoje delovno mesto dobil v zadnjih dveh letih, v času prejšnje vlade. In zdaj ga novi minister poziva, naj odstopi zaradi katastrofalnih rezultatov, a kot pravi Golobič, tega za zdaj ne bo storil. Čeprav sam ni stopil pred naše kamere, je pa to storil Samo Fakin, nekdanji zdravstveni minister in član Sveta zavoda UKC Ljubljana, ki odstopa direktorja ne bo podprl. Tako kot direktor Združenja zdravstvenih zavodov je bil kritičen tudi do spremembe vlade, ki želi o obsegu storitev in cenah v zdravstvenih zavodih odločati sama, brez posvetovanj s ključnimi zdravstvenimi zavodi, kot je to veljalo do sedaj.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

borjac
26. 08. 2022 10.37
+1
Samo Fakin bo proti "brezglavi razrešitvi" zato ker on že 20 let žre iz tega skorumpiranega Zdravstvenega korita, bil je 9 let direktor ZZZS, pa minister za zdravje, in sedaj je član sveta UKC, torej človek ki je zmeraj tam kjer se vrti denar, zakaj pa kot član sveta UKC ni pri vseh teh "izgubljenih" milijonih evrov, ni nikoli nič posredoval, zato ker zajema z polno žlico iz tega korita tudi on Samo Fakin, ki je en navaden "Fakin", in ko slišim te znamenite besede v zdravstvu "o tem naj odloča stroka" me kar zmrazi po hrbtu, ali pa da rečejo "imamo organe v UKC ki bodo to preiskali" lepo prosim , saj je res da Slovenski narod ni najbolj pameten, ampak tako neumni spet nismo, vedeti pa morate da Fakin ni zadnji, ki se je postavil v bran direktorja UKC-ja, še se bodo pojavili, razni zagovorniki, ki bodo zahtevali "širšo razpravo o tem", ki bodo zahtevali da se vključi v "reševanje" še druge uradne institucije, ki so na plačilnih listah države in zdravniške mafije že desetletja, vrana vrani namreč ne izkljuje oči, temna stran našega skorumpiranega zdravstva je zelo dobro povezana med sabo, saj do sedaj jih nihče ni nič zmotil, ko so kradli polne torbe denarja, veste vilam z bazeni, limuzinam , jahtam, bogatim dopustom ......... vse te dobrote so prišle iz ukradenega denarja, se je zelo težko odpovedati, torej gospodje iz POLITIKE, sedaj se je potrebno opredeliti in podpreti Ministra Loredana, kajti če v SD ali Levici in seveda v Svobodi, ne boste odkrito podprli te bitke boste pokazali in dokazali da podpirate korupcijo in da se tudi vi politiki futrate iz istega korita kot lopovi.
resslovenka
29. 08. 2022 17.20
+2
Se strinjam 100%! To kar se sedaj dogaja v zdravstvu je ena navadna svinjarija. ! 😎