Tujina

Jelcin in Prodi zahtevata diplomatsko rešitev iraške krize

Rim, 10. 02. 1998 19.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ruski predsednik Boris Jelcin in italijanski premier Romano Prodi sta po srečanju v Rimu pozvala Združene narode, naj iraško krizo rešijo na diplomatski način. Prodi je pojasnil, da so se možnosti za mirno rešitev povečale, zato bi jih morali izkoristiti.

Jelcin, ki se mudi na tridnevnem obisku v Italiji, in Prodi pa sta danes podpisala delovni načrt, s katerim bosta Rusija in Italija okrepili gospodarske, znanstvene in politične vezi.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.