Tujina

Jelcin zagotovil boljše pogoje za tuje vlagatelje

Moskva, 06. 02. 1998 08.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ruski predsednik Boris Jelcin je izboljšal pogoje za naložbe tujcev v Rusiji. Podjetja, katerih naložbe presegajo 250 milijonov ameriških dolarjev, bodo lahko v bodoče na ruskem ozemlju vzpostavila območja v obliki prostocarinskih con. Odlok, ki ga je podpisal ruski predsednik, pa med pogoji navaja, da morajo investitorji v petih letih povečati delež ruskih sestavnih delov v svoji proizvodnji na najmanj 50 odstotkov. Ruska vlada pričakuje, da bo odlok tujce spodbudil k naložbam v Rusiji, je še poročala tiskovna agencija Interfax.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.