Tujina

Johnson&Johnson ustvaril precej večji dobiček

New Brunswick, 22. 01. 1998 08.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški farmacevtski koncern Johnson & Johnson je v zadnjem četrletju 1997 povečal čisti dobiček na 630 milijonov dolarjev, kar je za 13,3 odstotka več kot v zadnjih treh mesecih leta 1996. Iz podjetja so tudi sporočili, da so med lanskim oktobrom in decembrom ustvarili 5,6 milijarde dolarjev prihodka, kar je za 1,8 odstotka več kot v enakem obdobju leto poprej.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.