Tujina

Jugoslovanski potrošniki v pričakovanju podražitev

Beograd, 30. 01. 1998 08.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Jugoslaviji se podražitve vrstijo kar po tekočem traku, širijo pa se tudi govorice o devalvaciji dinarja, zato si potrošniki kopičijo zaloge. Kot so poročali beograjski časniki, se bodo cene mleka in kruha, ki so pod nadzorom države, 1. februarja povišale za 30 odstotkov. Jedilno olje, sladkor in mnoge druge vrste življenjskih potrebščin, predvsem uvoženo blago, zdravila in cigarete, so že izginili s prodajnih polic. Marsikatere vrste blaga ni več mogoče kupiti niti na razmeroma dragem črnem trgu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.