Tujina

Jutri bo zasedala skupščina Republike srbske

Pale, 30. 01. 1998 13.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Banja Luki bo jutri potekalo 3. zasedanje Narodne skupščine Republike srbske (RS), na kateri bodo svečano zaobljubili novi ministri. Na dvodnevnem zasedanju bodo razpravljali tudi o spremembi zakona o vladi, s katerim predlagajo, da bi bil sedež vlade RS v Banja Luki.

Nova vlada bo od poslancev zahtevala, naj sprejmejo tudi odločitev o odpravi zakonskih aktov, ki jih je parlament sprejel na prejšnjem zasedanju, potem ko se je predsednica Republike srbske Biljana Plavšić odločila razpustiti skupščino.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.