Tujina

Kamera ujela divji lov po avtocesti

Los Angeles, 12. 02. 1998 08.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ekipa ene od ameriških televizijskih postaj je iz helikopterja posnela dogodek, ki bolj sodi na filmska platna kot pa v resnično življenje. Policija je skušala aretirati moškega, obtoženega za napad na agenta zvezne tajne sluzbe. Osumljenec je ukradel avto in se odpeljal, pri čemer je iz vozila porinil lastnico, ki ga je skušala zaustaviti. Možakar je nato začel z divjo vožnjo po avtocesti okrog Los Angelesa in porival s poti vse, ki se niso dovolj hitro umaknili, dokler ni uničil avtomobila. Tudi potem ni odnehal, skočil je v najbližji avto, porinil iz njega voznika in nadaljeval z vratolomno vožnjo, ki je trajala kar nekaj ur. Na koncu se je z veliko hitrostjo zaletel v zaščitno ograjo, skočil iz avta, vendar mu je nadaljnji beg preprečila žičnata ograja. V trenutku je bilo okrog njega ducat policistov, ki so ga vklenili in spravili na varno. Opisani primer je za Los Angeles nekaj običajnega, saj poleg snemanja filmskih prizorov Američanom ostaja v spominu podoben prizor, ko je policija pred leti lovila znanega O.J. Simpsona, obtoženega za umor svoje žene Nicole in njenega ljubimca.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.