Tujina

Kdo sabotira predsedniški odlok o rednem izplačevanju plač?

Moskva, 23. 01. 1998 10.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po ostri kritiki vlade zaradi večmesečnih zastojev pri izplačevanju plač se je ruski predsednik Boris Jelcin v danes objavljenem radijskem nagovoru lotil še guvernerjev in upravnikov regij ter jim zabičal, da ne smejo zadrževati sredstev za plače in jih uporabljati v druge namene. Vlada je dala Jelcinu teden dni časa, da ugotovi, kdo sabotira predsedniški odlok o rednem izplačevanju plač. Če bo našel krivce, jih bo poklical na odgovornost.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.