Tujina

Ker jo je tlačila nočna mora, je pojedla zaročni prstan

San Diego, 15. 09. 2019 11.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

29-letni Jenni Evans se je pripetila res nenavadna stvar, ki je presenetila tudi zdravnike. Med spanjem jo je tlačila nočna mora, in da bi pred zlikovci v sanjah rešila zaročni prstan, ga je pogoltnila. A ne le v sanjah, tudi zares – odstraniti so ji ga morali v bolnišnici pod anestezijo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Zaspala sem in imela hudo nočno moro. Da bi pred negativci v sanjah rešila svoj zaročni prstan, vse skupaj se je dogajalo na hitrem vlaku, sem ga pogoltnila. V tistem trenutku sem se zbudila, a ker sem mislila, da še vedno sanjam, ker kdo za vraga pogoltne svoj zaročni prstan, sem zaspala nazaj. Šele ko sem se zbudila, sem videla, da prstana nimam več," je na svojem Facebooku zapisala 29-letna Jenna Evans iz San Diega. Ko je ugotovila, kaj se je zgodilo, je zbudila svojega zaročenca Boba Howella, ki ji sprva sploh ni verjel. "Kakšno uro in pol sva se nejeverno smejala, poklicala mojo mamo, na internetu preverila, ali odrasli kdaj pogoltnejo prstane, saj se kaj takšnega pogosteje zgodi otrokom. No, potem sva se odločila, da bi vseeno bilo bolje oditi k zdravniku," je zapisala Jenna. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bilo jo je strašno sram, pravi, zdravniki pa niso mogli verjeti, kaj se je zgodilo. V sobo so poklicali še druge zdravnike in sestre, ki so bili v službi, in vsem je morala še enkrat razložiti, kako se je to zgodilo. Zdravniki so sklenili, da ni varno pustiti, da se prstan izloči po naravni poti, in se odločili, da ga bodo izvlekli z endoskopom. Gre za instrument, ki se uporabi tako pri odstranjevanju tujkov iz prebavnega trakta kot tudi za pregled zgornjih prebavil. Endoskop ima na koncu dolge in prožne cevi drobni fotoaparat, vstavi pa se ga lahko skozi usta ali anus.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Zdravniki so dejali, da bodo poseg opravili pod anestezijo in da ne bo hudo, ampak vseeno sem morala podpisati nek obrazec, v primeru da bi umrla. Potem sem postala neutolažljiva, saj sem lahko razmišljala le o tem, da se res želim poročiti z Bobbyjem," je zapisala Jenna, ki je prstan dobila nazaj šele naslednji dan. Jenna ni izgubila smisla za humor, saj je na koncu zapisala, da je prstan tako čudovit, da bi ga lahko človek kar pojedel. "Ampak raje ga ne, verjemite mi na besedo," je zaključila.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
16. 09. 2019 18.22
.se bo zdaj poročila s pravim ali z napačnem ? hudo me zanima
RamzesII
15. 09. 2019 17.16
-1
Ponoči spi z nakitom, ali ga je imela na nočni omarici, ni jasno.
ZIPPO
15. 09. 2019 14.55
+5
Kot v pravljici Hansa Christiana Andersena😊konec dober, vse dobro! 😀💍
RamzesII
15. 09. 2019 20.13
+1
Supervillain
15. 09. 2019 13.13
+8
beglerbeg
15. 09. 2019 12.58
+3
Mogoce bi pa le prebral celoten clanek
ni_mi_vse_eno
15. 09. 2019 12.33
+11
Lahko bi tudi počakala, da prstan sam pride ven.
RamzesII
15. 09. 2019 17.15
+1