Tujina

Komiku Bobu Hopeu britanski plemiški naslov

Washington, 06. 02. 1998 14.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanska kraljica Elizabeta bo Bobu Hopeu, 94-letnemu ameriškemu komiku, rojenemu v Veliki Britaniji, podelila plemiški naslov.

Kraljica Elizabeta bo Boba Hopea, rojenega v Elthamu, povzdignila med plemiče za njegov prispevek v prek 50 filmih, v katerih je nastopal kot igralec in pevec, in za izjemen komedijantski dar, s katerim je pol stoletja zabaval ameriške vojake na frontah širom sveta.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.