Tujina

Krokodili pobili dvajset ljudi

Kinšasa, 25. 01. 1998 11.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V vasici Dima ob reki Kasai v Demokratični republiki Kongo so krokodili v zadnjem mesecu pobili kakih dvajset prebivalcev in med vaščani zasejali strah in trepet. Med žrtvami je največ otrok. Nevarni plazilci, ki so postali napadalni med prazniki ob koncu minulega leta, prevrnejo čoln ter nato požrejo žrtev; pogosto napadejo tudi kmete na poljih. Prestrašeni prebivalci so lokalne oblasti zato zaprosili, naj iztrebijo napadalne zverine.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.