Tujina

Kuba proučuje tuje naložbe

Havana, 26. 01. 1998 08.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kuba proučuje sto projektov skupnih vlaganj, je v soboto sporočil minister za tuja vlaganja Ibrahim Ferradaz. Čeprav po ministrovih besedah na Kubi niso čisto zadovoljni, je priliv tujih vlaganj letos višji kot prejšnja leta, Kuba pa si tudi prizadeva prilagoditi gospodarsko zakonodajo novim razmeram. Ob koncu lanskega leta so, kot je povedal Ferradaz, na Kubi našteli 300 projektov skupnih vlaganj. Odprli so tudi tri prostotrgovinska območja, ki naj bi se opazneje obrestovala čez čas, ko se bosta utrdila tamkajšnja proizvodnja in izvoz, je prepričan kubanski minister.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.