Tujina

Lani zaslužek Pume večji za 13 odstotkov

Herzogenaurach, 04. 02. 1998 08.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Proizvajalec športne opreme Puma AG je lani povečal svoj dobiček za približno 13 odstotkov. Po predhodnih podatkih je dobiček pred obdavčitvijo znašal 73 milijonov mark, kar je za osem milijonov mark več kot leta 1996. Neto prihodki so se v omenjenem primerjalnem obdobju povzpeli za približno 12 odstotkov na 547 milijonov mark, lani pa so znašali 490 milijonov mark. Za leto 1998 pa podjetje načrtuje "občutno zmanjšanje dobička". Zaradi gospodarske krize v Aziji se bo namreč zmanjšal prihodek od prodaje licenc.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.