Tujina

Letos posojila EIB v vrednosti 25 milijard ekujev

Bruselj, 07. 02. 1998 09.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Evropska investicijska banka (EIB) je napovedala, da bo letos za posojila namenila približno 25 milijard ekujev, kar je za skoraj dve milijardi več kot lani. Predsednik banke Brian Unwin je povedal, da bo večina teh posojil v evrih ali valutah, ki se bodo z uveljavitvijo Evropske gospodarske in denarne unije 1. januarja prihodnje leto konvertirale v evro.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.