Tujina

McDonalds povečal četrtletni dobiček

Oak Brook, 24. 01. 1998 10.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška veriga restavracij s hitro prehrano McDonalds je v zadnjem četrtletju leta 1997 malenkostno povečala svoj dobiček. Kot so sporočili na sedežu podjetja v Oak Brooku (zvezna država Illinois), se je čisti dobiček v primerjavi z enakim obdobjem leta 1996 povzpel za slab milijon dolarjev na 410,9 milijona dolarjev. Nekoliko bolj se je povečal promet koncerna, in sicer z 2,88 na 2,95 milijarde dolarjev. Borzni posredniki na Wall Streetu menijo, da dobiček McDonaldsa rahlo zaostaja za pričakovanji investitorjev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.