Tujina

Mesarji ustanovili klobasarski klub

Budimpešta, 29. 01. 1998 09.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Organizatorji lanskoletnega festivala klobas v kraju Bekescsaba na vzhodu Madžarske so se zaradi uspeha prireditve odločili, da bodo v domu slovaške kulture ustanovili klobasarski klub. Ogranizacija profesionalnih in ljubiteljskih mesarjev si bo prizadevala ohraniti recept domače Bakecsabške klobase v mesni industriji.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.