Svet

Brez kančka ličil postala najlepša ženska Velike Britanije

London, 07. 11. 2022 19.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Zala Fidler
Komentarji
2

Najlepša ženska Velike Britanije je postala Melisa Raouf, miss brez kančka ličil na svojem obrazu. Ker že lep čas prevladujejo pretirani lepotni ideali, se marsikatero dekle ne počuti dovolj samozavestno, da bi od doma odšlo brez ličil. Angleška miss, ki je razbila mit lepotnih tekmovanj in pokazala svojo naravno lepoto, je pred svojo odločitvijo vsak dan za ličenje porabila do tri ure. Sama pravi, da je zdaj veliko bolj samozavestna in se v svoji koži počuti dobro. Njeno dejanje podpirajo mnogi, med njimi tudi naša misica in vizažistke, ki priporočajo, da na svoj obraz nanesemo le toliko ličil, da poudarimo že svoje naravne poteze.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brusilec
14. 07. 2023 19.29
+2
lahko bi naredil tekmovanje brez ličil in vseh drugih popravkov .. ajd, frizer, puljenje obrvi .. al pa kolk se lahko zrihtajo same v 5 minutah .. :)
borjac
09. 11. 2022 14.27
+3
Zelo lepo in zasluženo, kajti do sedaj ni bilo potrebno nagrajevati deklet, komot bi lahko nagrajevali proizvajalce ličil in ............, zato še enkrat lepo in zasluženo