Tujina

Na Madžarskem končujejo privatizacijo

Hanoi, 06. 02. 1998 08.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Načrt, ki predvideva, da bodo po koncu procesa privatizacije na Madžarskem nekatera gozdna, živilska, transportna in industrijska podjetja ostala v lasti države, bo v maju obravnavala madžarska vlada. Omenjena podjetja naj bi bila v prihodnje organizirana v holdinge, ki bodo v pristojnosti madžarskega ministrstva za finance. Število podjetij v državni lasti se je v osmih letih privatizacijskega procesa s 1900 podjetij znižalo na 200 podjetij.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.