Tujina

Najpomembnejši napadi v prihodnjih urah

Pariz, 06. 04. 1999 18.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 14:09
Komentarji
0

Namestnik vodje operacij v francoskem generalštabu general Xavier Delcourt je danes v Parizu napovedal, da bo zavezništvo popoldne in zvečer izvedlo ''množične napade'' na cilje v ZR Jugoslaviji, ki bodo ''najpomembnejši'' od začetka zračne operacije zavezništva proti ZRJ; ta se je začela 24. marca.

Okrepljene napade naj bi po njegovih besedah omogočale ugodne vremenske razmere ter prihod ameriške letalonosilke Theodore Roosevelt v Jadransko morje.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.