Tujina

Največja češka banka odpira predstavništvo na Poljskem

Varšava, 28. 01. 1998 09.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Največja češka banka - Komercni banka iz Prage, krepi svojo navzočnost na srednjeevropskem trgu. Banka je ta teden odprla svoje prvo predstavništvo na Poljskem, kjer so češka podjetja vse bolj aktivna in namerava financirati njihove posle. Obseg trgovanja med Češko in Poljsko se je od leta 1993 potrojil in v prvih devetih mesecih leta 1997 dosegel 1,5 milijarde dolarjev. Komercni banka med drugim že ima svoja predstavništva v Rusiji, na Madžarskem, v Nemčiji in Veliki Britaniji.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.