Tujina

Naporen sprehod za psa

Arnheim, 12. 02. 1998 08.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Neka ženska iz nizozemskega mesta Arnheim se ni želela odpovedati udobnosti in je svojega psa peljala na kratek izlet, privezanega na svoj avtomobil. Za psa je težava nastopila, ko pri 35 kilometrih na uro ni več mogel dohajati hitre vožnje gospodaričinega avtomobila in je padel. Po besedah policista, ki je voznico pri neobičajni vožnji skozi neko industrijsko naselje ustavil, je gospa svojega ljubljenca na vsak način hotela "peljati" na sprehod, čeprav se je slabo počutila. Pes je izlet preživel in se je po zdravniškem pregledu ponovno vrnil v varstvo lastnice.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.