Tujina

Napredek pri izvajanju bližnjevzhodnega mirovnega procesa

Washington, 21. 01. 1998 16.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Izraelski premier Benjamin Netanjahu je po včerajšnjem srečanju z ameriškim predsednikom Billom Clintonom za televizijsko postajo NBC izjavil, da sta sogovornika dosegla določen napredek glede možnosti za nadaljevanje bližnjevzhodnega mirovnega procesa.

Netanjahu je poudaril, da je pripravljen popustiti nekaterim palestinskim zahtevam v zameno za mir, vendar pa s tem ne sme biti ogrožen obstoj izraelske države. Od Palestincev je zahteval, naj izpolnijo svoje obveznosti, zlasti v tistem delu, ki govori o boju palestinskih oblasti proti terorizmu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.