Tujina

Naveza Turkish Airlines in Swissaira

Ankara, 26. 01. 1998 08.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Letalski družbi Turkish Airlines in Swissair sta v soboto podpisali strateško pogodbo, s katero so, kot so sporočili, poglobili dolgoletne trgovinske stike. Sporazum vključuje široko sodelovanje, vključno s skupnimi kodami, službo za potnike, službo na zemlji, pogostimi poleti in prevozi blaga. Turkish Airlines bodo v skladu s sporazumom letele prek zueriškega letališča kot osrednjega postajališča na poletih v Južno Ameriko in Južno Afriko, medtem ko bo Swissair v srednjo Azijo in na Bližnji vzhod poslej letel prek Carigrada, je na novinarski konferenci povedal direktor družbe Turkish Airlines Cem Kozlu. Dodal je, da bodo povečali tudi število poletov med Carigradom in Zuerichom.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.