Tujina

Nedeljski olimpijski smuk vendarle po programu?

Nagano, 07. 02. 1998 09.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Meteorologi so prizadevnim organizatorjem nedeljskega smuka za moške, ki zaskrbljeno zrejo v nebo nad Hakubo, vendarle prižgali žarek upanja: med dvema zaporednima območjema nizkega zračnega pritiska naj bi se v soboto ponoči vendarle vzpostavilo prehodno območje visokega zračnega pritiska. Predsednik Mednarodne smučarske zveze Marc Hodler je menil, da vremenske napovedi dopuščajo možnost, da bi za jutri napovedani moški smuk izpeljali po programu. Muhasto vreme v Hakubi je v soboto poskrbelo, da so morali zadnji trening zaradi megle preložiti za dve uri.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.