Tujina

Nominacije za zlate maline - najslabše filmske izdelke v ZDA

New York, 10. 02. 1998 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Seznam nominirancev, na katerem ne želi biti nihče iz Hollywooda, je znan; danes so namreč objavili kandidate za zlate maline - nagrade za najslabše stvaritve na filmskem področju v ZDA. Za najslabše filme so bili nominirani Batman in Robin, Hitrost II (Speed II: Cruise Control), Anaconda Kevina Costnerja, The Postman in triler Fire Down Below Stevena Seagala.

Val Kilmer, Jon Voight, Sandra Bullock, Demi Moore in Alicia Silverstone so kandidati za nagrade v kategoriji najslabših glavnih igralcev. Iz plastike izdelana in z zlatim lakom popršena malina na črnem trgu letos velja 2,29 dolarja. Filmski novinar John Wilson jih od leta 1980 podeljuje s sedaj že 487 somišljeniki v devetih zveznih državah. Nagrade bodo podelili 22. marca, dan pred podelitvijo oskarjev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.