Tujina

Novartis povečal promet na 31 milijard frankov

Basel, 23. 01. 1998 08.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Največji švicarski farmacevtski koncern, Novartis, je lani povečal promet za 19 odstotkov na 31,18 milijarde švicarskih frankov. Po navedbah vodstva Novartisa se je prodaja izrazito povečala predvsem na področju farmacevtskih proizvodov in izdelkov za varstvo rastlin. Koncern, ki je nastal z združitvijo Sandoza und Cibe-Geigy, pričakuje tudi precejšnje povečanje čistega dobička. Ta je leta 1996 znašal približno 2,3 milijarde frankov. Podatek o dobičku bodo predvidoma objavili sredi marca.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.