Svet

Novogoriški župan bo na predelu, kjer je deček utonil, skušal doseči prepoved kopanja

Ljubljana, 07. 08. 2020 18.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Barbara Bašič
Komentarji
4

Kdo je zatajil in kako bi v primeru tragične nesreče, ko je v Soči utonil 10-letni deček, morali ravnati pristojni? Minister za delo je v naši oddaji zatrdil, da morajo biti Centri za socialno delo ljudem v pomoč in oporo in da morajo biti postopki tudi človeški. Ampak na odgovor, ali so v tem primeru bili, bo treba še počakati, saj kljub drugačnim napovedim inšpekcijski nadzor nad delom Centra za socialno delo še ni končan. Bo pa očitno novogoriški župan Klemen Miklavič skušal doseči, da bi na odseku, kjer se je deček utopil, kopanje prepovedali.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

awontuwej
12. 08. 2020 17.53
+1
Očitno novogoriški župan dr. Klemen Miklavčič ni sposoben delovati v interesov občanov, pač pa samo v interesu kapitala. Soča in pravica ljudi do kopanja v njej je bila pred Soškimi elektrarnami, pred jezom in pred županom. Soča bo tekla in ljudje se bodo v njej kopali tudi, ko nobenega od naštetih ne bo več...
Josko Kancler
09. 08. 2020 11.15
+5
Dobro da imamo v Novi Gorici takega župana, ki vse rešuje samo iz pisarne brez, da bi se kdaj pogovoril z ljudmi ki so glasovali za njega.
Josko Kancler
09. 08. 2020 08.52
+8
Gospod župan oprostite, ma večje neumnosti še nisem slišal, naši pranonoti so se kopali že na jezu. Kot mulc sem se kopal ko so bili starši v službi, moje otroci se kopajo in vi bi kar prepovedali in to samo zaradi elektro lobija goriškega, da je HE Solkan zadnji v verigi in da zaradi tega prihaja do nihanj gladine in je v Solkanu postalo nevarno. Ali ne bi bilo bolje za občane Nove Gorice katere župan ste, da bi se uredilo, da kolikor vode pride do elektrarne tudi gre naprej. Zgrajen je bil kajkaški center tudi z evropskimi stredstvi ko republiški kajkaški center, katerega se ne more težit, ker se za čas enega treninga večkrat spremeni vodostaj in je treba kdaj na 15 minut postavljat višino vrati. Hvalite se ko so uspehi da bi pa kaj naredili za varno Sočo in normalen trening kajakašev na katere ste tko ponosni ko pridejo z medaljami pa vas ni v hlačah. Joško Kancler Sočebranova 18 5250 Solkan Dobitnik večjega števila medalj z svetovnih in evropskih tekmovanj in dvakratni športnik Primorske. Žalosti me da en župan lahko da en tak predlog čez mesec se bo pa slikal s športniki ko bodo kaj dobili. In vem da je tako mnenje večine Solkancev
HolaDWBH
10. 08. 2020 17.52
+1
Vse napisano je res Joško. Bi samo dodal, tako mnenje ni samo mnenje Solkancev , ampak tudi Novogoričanov.