Tujina

Plezalca rešili z višine 140 metrov

Tokio, 21. 01. 1998 09.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekega Japonca so v začetku tedna rešili s 333 metrov visokega razglednega stolpa Tokio Tower v japonskem glavnem mestu. Plezalca so tri ure po vzponu reševalne ekipe nepoškodovanega rešile z višine 140 metrov, je poročala tokijska televizija. Zakaj se je 20 do 30-letni moški odločil za plezalno turo, ni jasno. Na rotenje svojega brata in policije, naj vendar sestopi, se ni odzval. Plezalca je opazil nek mimoidoči in poklical policijo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.