Slovenija

Klara in Gašper: zgodba, rojena na hodnikih onkologije

Ljubljana, 19. 09. 2023 18.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Barbara Bašič
Komentarji
4

Največja bitka, ki jo bojuješ in kjer zmagaš, je preživetje ob diagnozi raka. A ob vse boljših rezultatih zdravljenja, ob vse večjem znanju, ki ga stroka ima, je vedno več spoznanj, da se mladi, ko raka premagajo, soočijo z novo realnostjo. Kaj pa zdaj? Kako in kje najti službo, bodo imeli družino? In prav to si želijo v slovenskem združenju bolnikov z limfomom in levkemijo, bolje pomagati mladim, da se po bolezni vrnejo nazaj v življenje. Da diagnoza ne pomeni konca, sta dokazala tudi Klara Čampa in Gašper Kramar, ki ju je prav težka diagnoza povezala in iz solz se je rodila ljubezen.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Medo1964
20. 09. 2023 08.15
Pri 50 so zenske se vedno mlade, ni point v tem, da je nekdo mlad ali star, ampak ZAKAJ se to zgodi. In tu uradna medicina noce niti priblizno priznat, da je to zaradi "PSIHE". Ker pride do frustracije in se vnamejo zleze, zaradi obcutljivega okolja pa to prerase v rak, ki se zaradi svoje razlicne nravi razvije v agresvinega ali manj agresivnega- Osvnova o-zdravljenja pa ni samo v kemikalicja in ostalih cirulah carulah medicine , ampak predvsem v tem, da se odstrani FRUSTRACIJA. Tu je pa pri zenski zelo ovisno, al gre po poti prenasanja jeze na partnerja (otrej strelovod) al pa sama spremeni svoj odnos do sveta in sebe (kar je dost tezje, seveda). Tu nastopi pa faktor medsebojne navezanosti in predanosti, ki pa sta tolk cudaski tujki v slovarju, da jih medicina ne bo sprejela, ker smo samo darvinovske zivali na vrhu prehranvelne lestvice in s tem materialistcni stvori ki se jih tako tudi "popravlja". Vsak se pa sam odloci, po katerem tiru bo nadaljeval svojo pot rasti. Dohtarji so samo marionete in se jih ne more krivit. Samo sebe lahk krivis, ce jim prevec verjames. Vsak je na koncu sam. Z nekom drugim ,,v istem colnicku...
matdej
19. 09. 2023 20.45
+3
Vse dobro jima želim predvsem zdravja
Drugorazredni
19. 09. 2023 19.55
+8
ina5785
19. 09. 2023 18.52
+14
Iz srca jima želim še samo ZDRAVJA, ZDRAVJA. . . . . . . . . . . ostalo ni tako pomembno, saj sta zelo simpatična!