Tujina

Podgana na letalu

Zuerich, 11. 02. 1998 08.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Airbus švicarske letalske družbe Swissair je ostal prikovan na tleh - vzrok podgana na krovu letala. Potniki, ki bi morali iz Zuericha poleteti proti Dunaju, so morali zapustiti letalo in počakati na novo. Podgano so našli po dveh dneh in to v poslovnem razredu letala. Iz varnostnih razlogov so podgane na letalih prepovedane, Swissair pa si takšnih živali ne more privoščiti tudi zaradi svojega ugleda.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.