Slovenija

Pozvek iskal Janšo in preveril, kako dobro člani društva poznajo Logarja

Ljubljana , 31. 05. 2023 17.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Aleksander Pozvek
Komentarji
5

Aleksander Pozvek je bil tam, kjer so bili vsi, na ustanovitvi novega društva Anžeta Logarja. Preverjal je zakulisje, se pogovarjal s številnimi udeleženci in na koncu skupaj z Anžetom Logarjem naredil inventuro, koliko kave in soka so spili gostje, med katerimi ni našel Janeza Janše.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Belabreza
01. 06. 2023 13.58
+1
Predsednika sekte SĐS ni bilo v prvi vrsti, on vse spremlja iz ozadja, pri zadnjih vratih pride, da naredita bilanco srečanja in smernice za naprej. Ko bo postal preveč nevaren tale 👽 SĐS aparatčik, se ga bo že na brutalen način znebil in pometel za njim.
lojzek weingerl
01. 06. 2023 14.14
+4
V katero sekto pa zi spadaš smr...ca mala,ki še ne veš kako se z lastnimi rokami lruh služi 🤯🤮
son?ek11
01. 06. 2023 11.02
+2
Pa kako je tale anže antipaticen, aroganten, lažnivi, sprenevedav...... nadut, ki misli, da smo mi pozabili njegovo laži in sprenevedavost, "pozabljivost" ko je hotel biti predsednik!! Ni vedel, kdo je janez, ni vedel, da je v sds, na nobeno vprašanje ni odgovoril......bruh🥶
borjac
01. 06. 2023 10.16
+3
Joj kakšen bedak je ta Pikalo, ubogi revček, on bi nekaj avtoritativno odgovarjal, ubogi revček, kaj je pa z Logarjem ?? saj ni sposoben sprejeti niti najenostavnejših malce zbadljivih vprašanj, in kaj je mislil z tistim "to ni tako kot pri vas", ubogi revček prav tresel se je , od strahu, da bi se mu ne bi zarekla kakšna napačna beseda, pa bi moral k predsedniku Partije Janši na zagovor, Čuš a snegeca pa ni bilo ??, sicer pa Logarju SDS ni namenil kakšnih velikih sredstev, niti za prigrizek ni bilo, mogoče so ocenili da se v ta Logarjev projekt ne splača kaj preveč vlagati, minimalno, sok pa voda, pa švoh kafe.
Špinača
31. 05. 2023 20.56
+2
koliko in kaj dobim, da se včlanim v tvojo stranko!?