Tujina

Predsednik Kučan v Strasbourgu

Strassbourg, 12. 02. 1998 10.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik Milan Kučan je davi prispel v Strasbourg, kjer se bo udeležil okrogle mize Sveta Evrope (SE) za partnerstvo in sodelovanje za spravo. Predsednik Kučan bo dopoldne spregovoril na temo Rekonciliacija na Balkanu - prazno upanje ali možna realnost, popoldne pa bo imel v alzaški prestolnici več dvostranskih srečanj.

Slovenski predsednik se bo sestal z generalnim sekretarjem SE Danielon Tarschysom, s predsednikom Peresovega mirovnega centra Šimonom Peresom in s predsednikom Interparlamentarne unije ter predsednikom Centra sever - jug SE Miguelom Angelom Martinezom. Predsednik Kučan se bo zvečer vrnil v domovino.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.