Slovenija
Oglas

Predstavljamo vam SunContract program za pionirje

Ljubljana, 07. 01. 2018 09.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ljudje si že od nekdaj želimo pionirstva. Pred več kot dvesto leti so se pionirji podali na nevarno pot v Nov svet, današnje Združene države Amerike, kjer jih je čakalo nepoznano, surovo okolje. Zato še danes povezujemo pionirstvo s pogumom, vstrajnostjo in vizijo za lepšo prihodnost.

SunContract - 4
SunContract - 4 FOTO:

Danes je svet pionirstva precej spremenjen - še vedno zahteva pogum, upanje in vizijo, vendar nas več ne postavlja pred izzive, ki so življenjsko nevarni. Današnji pionirji so ljudje, ki raziskujejo in investirajo v zanimiva in neraziskana področja s ciljem spremeniti našo prihodnost. SunContract Peer-to-Peer (vsak z vsakim) način trgovanja z elektriko je prav tako neraziskovano področje, zato so prvi uporabniki na platformi Pionirji energetike, saj testirajo povsem novo rešitev. Začetek programa je bil predstavljen svetovni javnosti 5. decembra v Münchnu, prednost pa ima domača, slovenska javnost.

V ta namen je ekipa pripravila povsem novo informativno spletno stran o produktu in video, ki predstavlja osnovno idejo SunContract platforme.

Nagrajevanje zgodnjih podpornikov zgodbe, imenovane SunContract

Cilj programa Pionirjev je na eni točki združiti vse tiste, ki podpirate zgodbo SunContract že od samega začetka, ste projektu zaupali del svojega premoženja ter želite s projektom ostati na dolgi rok. Ta poseben program je na voljo le prvim tisoč prijavljenim podpornikom na platformo.

Vsak pionir bo imel na voljo različno vrsto ugodnosti, ki bodo na voljo le njim. V različnih primerih bodo pionirji prvi lahko testirali nove storitve, ki jih bo SunContract ponudil.

Prav tako bodo pionirji preko svoje osebne pisarne dobivali redne informacije o naših načrtih za prihodnost. V planu imamo organizirati redne letne konference, na katerih bo ekipa predstavljala svoje načrte za prihodnost. Dogodki bodo imeli omejen dostop in pionirji bodo med tistimi, ki bodo imeli prioritetno obravnavo.

SunContract - 5
SunContract - 5 FOTO:

Biti na čelu Peer-to-Peer revolucije na energetskem trgu

Že danes so pionirji prioritetno obravnavani pri investicijah v sočne elektrarne, toplotne črpalke ter baterije, ki jih ponuja partnersko podjetje SONCE na SunContract platformi. Z razvojem bo na voljo vse več podobnih storitev s področja energetike.

Za tiste, ki še niste postali SunContract Pionirji, je na voljo še nekaj mest. Pogoj za včlanitev v program je depozit 2000 kripto žetonov SNC. Žetoni ves čas ostanejo v vaši lasti, bodo pa do javnega odprtja platforme v letu 2018 zakljenjeni za premikanje. Po javnemu odprtju boste lahko z njimi prosto razpolagali.

Vsi tisti, ki vam uspe priti med prvih tisoč, se morate najprej registrirati na platformi in opraviti prvo identifikacijo z mobilno številko. Kasneje bo potrebo opraviti še nadaljnje postopke v skladu z zakonodajo. Do takrat pa lahko testirate našo ponudbo na prenovljeni spletni strani, ki bo v prihodnosti nadgrajena.

Prvih dvesto pionirjev pa si je prislužilo še nekaj več. Ti so namreč pokazali res neverjetno mero podpore in zaupanja našem delu, zato se je ekipa SunContract odločila, da želi vsakega posameznika posebej spoznati. Po zaključku intenzivnega razvoja si bo ekipa vzela čas in organizirala dogodek, kjer se bomo skupaj družili, izmenjavali mnenja in poglede ter se zabavali. Več o tem pa bo predstavljeno v prihodnosti.

SunContract - 6
SunContract - 6 FOTO:

Posebna ponudba

V prihodnosti bo vse več povpraševanja po zasebnih investicijah v energetiki in pionirji boste na čelu revolucije, ki jo prinaša blockchain tehnologija in Peer-to-Peer odprti trg energije. Vzporedno s spremembami na trgu energije se bo prilagajal tudi program Pionirjev, ki bo ponudil nove in nove priložnosti.

Za pionirje je sedaj na voljo zelo posebna in omejena ponudba. Vsak posameznik, ki se je vključil v program Pionirjev, lahko pridobi posebno ponudbo s strani podjetja SONCE Energija, ki je pomemben partner platforme. Posebna ponudba obsega kar 30% popust na postavitev sončne elektrarne in toplotne črpalke ob plačilu storitve s kripto žetonom SNC. Vse novosti v ponudbi bodo vseskozi predstavljene na platformi v vaši osebni pisarni.

Če vas zanima več o projektu SunContract in si želite v živo govoriti z ostalimi člani SunContract skupnosti, ste vabljeni, da se nam pridružite v naši skupini na pogovorni aplikaciji Telegram. Prav tako lahko sledite Twitter profilu in blogu (ki je sicer v angleščini). SNC kripto žeton je možno kupiti na različnih kripto borzah, kot sta HitBTC in Yobit. Nekaj investicij s kripto žetonom se je v preteklosti že zgodilo. Če vas zanimajo podrobnosti, si lahko preberete poročilo tukaj.

Naročnik oglasa je Sonce Invest doo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja