Tujina

Prevelika vnema škodi - tudi na olimpijskih igrah

Nagano, 27. 01. 1998 08.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Organizatorji zimskih olimpijskih iger v Naganu so dvema japonskima časnikoma prepovedali dostop do olimpijskih prizorišč, ker sta objavila fotografije z vaje v kostumih za otvoritveno slovesnost 7. februarja. Časnika Sankei Šimbun in Sankei Sports sta v nedeljskih izdajah objavila fotografije, ki prikazujejo postopek prižiganja olimpijskega ognja. Posnetki so bili narejeni na vaji dan prej.

Vsi sodelavci dnevnikov so morali vrniti olimpijske akreditacije in zapustiti osrednje tiskovno središče. Prepoved bo ostala v veljavi, dokler Organizacijski odbor Nagana in Mednarodni olimpijski komite v sredo ne bosta preučila primera.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.