Gospodarstvo
Oglas

Prijaznejši nakupi na novi EnaA.com

Ljubljana, 30. 03. 2009 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

EnaA.com je končno dobila novo podobo, nove vsebine in nov vmesnik za delo z dobavitelji.

Na najpopularnejšem slovenskem trgovskem portalu lahko kupci izbirajo že med skoraj 130 tisoč izdelki v 24 oddelkih. Po novem bo to precej lažje. Uporabniki si lahko izberejo svoje najbolj priljubljene oddelke in oblikujejo vstopno stran www.enaA.com po svojih željah. Pot do priljubljenih in iskanih izdelkov je tako še krajša in hitrejša. Na strani izdelka nas čaka novo presenečenje. Izdelek, na primer notesnik HP 6730s si lahko odslej prvič v Sloveniji na spletu izberemo tudi kot poročno darilo ali shranimo na seznam želja. V tem primeru bo enaA.com poskrbela tudi za pošiljanje pravočasnih obvestil o novih nižjih cenah. Izdelki so odslej lahko predstavljeni s poljubnim številom fotografij in video predstavitev, katere lahko dodajajo tudi uporabniki. Več pozornosti je namenjeno tudi ocenjevanju izdelkov, vključevanju neodvisnih strokovnih mnenj ter izmenjavi mnenj med kupci in uporabniki izdelkov. Na enaA.com se zavedajo pomena skupnosti, ki jim pomaga sooblikovati vsebine, zato s prenovo še dodatno širijo ugodnosti popularnega Kluba zvestobe. Poleg posebno ugodnih klubskih cen lahko uporabniki odslej za svoje prispevke dobijo tudi točke zvestobe in manjše nagrade.

Seveda pa na EnaA niso osvežili le zunanje podobe. Razvili so nov vmesnik za delo z dobavitelji, ki jim omogoča nadaljnje krajšanje dostavnih časov. Leta 2008 so že dosegli zastavljeni cilj in v povprečju vsako naročilo oddali iz skladišča v enem dnevu in 11 urah. V letu 2009 želijo doseči povprečni čas izdaje en dan in 4 ure, kar je skoraj en dan in pol hitreje kot to zmorejo konkurenčni trgovci na spletu. ''Borimo se za zadovoljstvo naših kupcev. Trenutno smo prvi na spletu, kar nekaj trgovcev nam diha za ovratnik, vendar gledamo naprej. Najboljši smo pri prodaji računalniške in foto opreme, vendar pa trg bele tehnike ter avdio in video opreme še vedno obvladujejo klasični trgovci. Z boljšimi storitvami in nižjimi cenami bomo letos tudi na tem področju naredili več,'' je povedal Aljoša domijan, solastnik EnaA.com. Mogoče bodo kupci le spoznali, da je tudi veliko hladilno skrinjo najlažje in najceneje kupiti preko malega računalniškega zaslona!

Posebna pozornost je posvečena varnosti. Kupcem je na voljo kar 12 varnih načinov plačevanja vključno s potrošniškimi krediti do 36 mesecev. Prvič v Sloveniji je na voljo tudi plačevanje z najsodobnejšo, najvarnejšo in najhitrejšo rešitvijo na svetu: 1-2-3-Plačam, katero je razvilo podjetje Halcom d.d.

Prenova enaA.com bo zaključena v nekaj korakih do sredine meseca aprila. Zaenkrat je spremenjena le zunanjost. Na EnaA.com se uporabnikom zato opravičujejo zaradi počasnejšega delovanja in kakšne morebitne napake. Zato vsem kupcem do 10. aprila 2009 podarjajo posebno kodo za popust ''PRENOVA'' s katero bodo lahko izdelke na enaA.com kupovali še ceneje.


Ultra lahko prenosnik Acer Aspire One je marčevski prodajni hit

Dodatne informacije:
Aljoša Domijan
Partner
Gambit trade d.o.o.
ad@gambit.si

Gambit trade d.o.o.
Gambit Trade d.o.o. je visoko tehnološko podjetje s ponudbo lastnih rešitev na področju elektronskega trgovanja, internetnih rešitev ter rešitev za upravljanje z dokumenti in poslovnimi procesi. Leta 1991 ustanovljeno podjetje svojo ponudbo dopolnjuje z integracijo informacijskih sistemov v zahtevnih poslovnih okoljih. Na trgu nastopa z lastnimi blagovnimi znamkami enaA in FrontOffice ter kot Microsoft Gold partner.


Skupina Gambit trade:

Gambit trade d.o.o., Ljubljana – razvojna in sistemska hiša
enaA.com - slovenski trgovski portal
Menea d.o.o., Ljubljana – podjetje za pospeševanje e-trgovanja