Tujina

Prodanih več kot milijon vstopnic

Nagano, 06. 02. 1998 09.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Organizatorji 18. zimskih olimpijskih iger v Naganu so doslej od nekaj manj kot milijon tristotisoč vstopnic prodali že več kot milijon vstopnic oziroma kar 84 odstotkov. Več so jih v tem času prodali le še pred štirimi leti v Lillehammerju.

Za slovesno otvoritev in zaključek iger vstopic že nekaj časa ni več mogoče kupiti, zmanjkalo pa jih je že tudi za moški smuk, slalom, kombinacijski slalom, smučarski tek, smučarske skoke, snowboard in hitrostno drsanje.

Člani organizacijskega komiteja pravijo, da želijo prodati več vstopnic kot Lillehammer pred štirimi leti. Nezadovoljni pa so s prodajo 90.000 kart, ki so jih poslali v tujino. Razlog za slabo prodajo organizatorji povezujejo tudi z azijsko gospodarsko krizo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.