Tujina

Prodi v Makedoniji

Skopje, 21. 01. 1998 14.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik italijanske vlade Romano Prodi je danes prispel na enodnevni obisk v Makedonijo. Prodija spremlja skupina gospodarstvenikov.

Po prihodu v Skopje sta Prodi in njegov gostitelj predsednik makedonske vlade Branko Crvenkovski začela uradne pogovore. Prodi se bo srečal tudi s predsednikom države Kirom Gligorovom in predsednikom sobranja Titom Petkovskim.

Po napovedih makedonskega ministrstva za finance bosta premiera Prodi in Crvenkovski danes podpisala sporazum o reprogramiranju makedonskega dolga do Italije, ki znaša približno 11 milijonov dolarjev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.